Om CHILDX

Stöd oss

Din gåva gör skillnad och bidrar till arbetet för att stoppa betalda sexuella övergrepp på barn

Barns kroppar ska inte kunna köpas. Men bara i Sverige finns det motsvarande en till två elever i varje årskurs 9 och på gymnasiet som har blivit utsatt för kommersiell sexuell exploatering.

ChildX jobbar för att stoppa detta genom att öka kunskapen om frågan, stärka organisationer som arbetar direkt med barnen och bedriva påverkansarbete.

Var med oss i kampen för att stoppa människohandel och andra former av betalda sexuella övergrepp på barn och unga. Din gåva gör skillnad!

Swisha en gåva till: 900 82 93

Gåvobevis
Fira någon med en gåva som gör skillnad på riktigt för de mest utsatta av barn.

SWISH: 900 82 93
BG: 900-8293

Anpassningsbart gåvobevis finns att ladda ner här.

Testamente
ChildX samarbetar med den juridiska digitaltjänsten Jurio där du kan upprätta ett skräddarsytt testamente kostnadsfritt om du testamenterar en valfri summa till förmån för ChildX. Klicka här för att komma igång!

Kontakt
Kontakta oss gärna för att berätta att du skänkt en gåva eller skrivit in ChildX i ditt testamente. Vi blir väldigt glada om vi får möjlighet att tacka dig.

Mail: sara@childx.se
Tel: 070 730 46 67

Svensk Insamlingskontroll
Svensk Insamlingskontroll är en ideell förening som gör årliga kontroller av alla med 90-konton, säkrar att insamlingen håller hög kvalité och beviljar 90-konto till ideella organisationer som har offentlig insamling om dessa uppfyller högt ställda krav.